Weather update!

Weather update!

In the past days we’ve received a lot of messages about the weather prediction for the coming days and the consequences this would have for the┬áHeineken Roeivierkamp. As you can see below, the predictions for now are indicating that the “Siberian Bear” will only be with us for this week. After that it’s back to our good old Dutch spring weather. This means that for now, there is no need to worry about the possibility of ice on the river Amstel on the 10th and 11th of March. We are in close contact with our local weather authorities and will keep you updated, might the forecast change in the coming days.

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Weather update!

Weer update!

De afgelopen dagen hebben we een hoop vragen ontvangen over de weersvoorspellingen voor de komende dagen en de consequenties die deze voorspellingen mogelijk met zich meebrengen voor de Heineken Roeivierkamp. Zoals hier beneden te zien is, geven de voorspellingen nu aan dat de “Siberische beer” alleen deze week bij ons blijft. Hierna zullen we weer terugkeren in het gebruikelijke Nederlandse lente-weer. Dit betekent dat er voor nu geen reden tot zorgen is over de mogelijke aanwezigheid van ijs op de Amstel in het weekend van 10 en 11 maart. Wij houden nauw contact met de lokale weer-instanties en zullen u op de hoogte brengen wanneer er iets mocht veranderen in de voorspellingen de komende dagen.

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.