Mededeling voor deelnemers

Mededeling voor deelnemers

Zoals eerder gecommuniceerd zullen dit jaar in het heren veteranenveld alleen de 75 hoogst geklasseerde ploegen zich kwalificeren voor de 5 kilometer op zondag. Naar aanleiding van een aantal vragen van deelnemers in dit veld hierbij een verduidelijking. De knip zal plaatsvinden aan de hand van een op leeftijdscategorie gecorrigeerd klassement. De correctiefactoren die hiervoor gebruikt zullen worden zijn berekend aan de hand van de uitslagen van de Heineken Roeivierkamp van de afgelopen 5 jaar en geven dus een goede representatie van de verhoudingen tussen de verschillende leeftijdscategorieën op de Heineken roeivierkamp.

Daarnaast zijn dit jaar de categorieën H, I en J toegevoegd aan de veteranenvelden. Hierdoor is de nummering van de verschillende categorieën enigszins gewijzigd. Bestudeer daarom dit jaar het tijdschema extra aandachtig zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Voor verdere vragen is de wedstrijdleiding bereikbaar op het e-mailadres [email protected].

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.